Over Mij

Je bent hier beland omdat je op zoek bent naar een betrouwbare en doortastende hypotheekadviseur. Een adviseur die helder en onafhankelijk advies geeft en jou van A tot Z ontzorgt op het gebied van hypotheken.

persoonlijk

betrouwbaar

doortastend

Misschien heb je al wat rondgekeken op Google naar een goede hypotheekadviseur, maar zie je door de bomen het bos niet meer door het overweldigende aanbod adviseurs bij grote organisaties waarvan je niet zeker weet of ze wel leveren wat ze beloven.

Of je krijgt een callcenter aan de lijn wanneer je ze belt. Je wordt niet direct persoonlijk te woord gestaan, waardoor je bij ieder contact je situatie opnieuw uit moet leggen. Je krijgt daardoor niet het gevoel dat je echt begrepen wordt.

En dat, terwijl het juist zo belangrijk is om persoonlijk contact te hebben als het om zo’n complex product gaat! Zeker met de continue wisselende wet- en regelgeving en de veranderingen die plaatsvinden in jouw persoonlijke situatie.

Ik vond daarom dat het geven van hypotheekadvies beter en anders kon en zo is in 2016 mijn bedrijf Finance-Linq ontstaan.

Meer over mij: Aangenaam. Ik ben Petra Lautenbach. 52 jaar, wonende in het mooie plaatsje Hattem. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in de hypotheekbranche en heb ik alle wegen al bewandeld als het gaat om het financieren en het regelen van de juiste hypotheek voor mijn klanten.

Persoonlijk contact met klanten staat bij mij voorop, omdat ik mensen graag help om van een complex product als een hypotheek iets heel begrijpelijks te maken.

In een ver verleden was ik hulp gevechtsleider bij de Luchtmacht, waar ik heb geleerd om mijn ‘mannetje’ te staan. Iets wat mij ook binnen de financiële dienstverlening ver gebracht heeft.

Ik ben naast Erkend en onafhankelijk Hypotheekadviseur ook Geregistreerd Aankoopbemiddelaar. Ik begeleid jou dus graag bij het aankopen van een woning.

Ik ben er om jou van A tot Z te ontzorgen als het om hypotheken gaat en voor jou het best passende voorstel te vinden dat er is.

Ik vind het belangrijk om helder en transparant te zijn en sta ervoor dat wij door persoonlijk contact en onafhankelijk advies voor jou tot het beste resultaat komen.

Daarom is het advies dat ik je geef volledig gratis totdat alles voor jou helemaal duidelijk is en er een aanvraag wordt ingediend bij één van de vele geldverstrekkers waar je uit kunt kiezen. Van elke geldverstrekker weet ik exact wat de voor- en nadelen zijn.

Wil je graag met mij werken? Vraag dan hier direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met mij aan!

Novalieweg 6, Hattem

Hulp nodig?
Hallo, fijn dat je contact met mij wilt opnemen! Stel je vraag hieronder of bel me op 06 30041186 . Tot snel 😉 Petra