Aankoopbemiddeling

Als Aankoopbemiddelaar heb ik alle kennis en vaardigheden in huis.

Als Aankoopbemiddelaar heb ik alle kennis en vaardigheden in huis om jou goed te kunnen begeleiden tijdens de aankoop van jouw woning: van de eerste bezichtiging tot en met de oplevering van de woning bij de notaris. Kies daarom voor aankoopbemiddeling.

Want wanneer jij jouw droomhuis hebt gevonden, begint er een traject waarin er veel op jou afkomt. Ik help jou als aankoopbemiddelaar graag met het maken van de belangrijkste keuzes en zorg ervoor dat jouw belangen als koper zijn gewaarborgd doordat ze zwart op wit in de koopovereenkomst staan.

Als aankoopbemiddelaar neem ik echt persoonlijk de tijd voor jou, regel ik de koopakte en de bouwkundige keuring en ga ik met je mee naar de notaris als je dat op prijs stelt.

Behoed jezelf voor onaangename bouwtechnische of juridische verrassingen met aankoopbemiddeling.

Samen met jou bezichtig ik de woning en inspecteren we de bouwkundige staat ervan. Ik onderzoek of er sprake is van achterstallig onderhoud of bodemverontreiniging en ik controleer of er specifieke gebreken zoals asbest of betonrot kunnen voorkomen, kijkend naar het bouwjaar van de woning. Zodat je wordt behoed voor onaangename bouwtechnische verrassingen.

Daarnaast onderzoek ik welke rechten en plichten er kunnen rusten op de woning en het perceel waarop de woning staat. Denk bijvoorbeeld aan erfpacht, opstalrecht of recht van overpad.

In één oogopslag inzicht in de waarde van de woning

Ik doe onderzoek naar de waarde van de woning die je op het oog hebt en denk met je mee over een gerichte aankoopstrategie. Een slimme aankoopstrategie kan ervoor zorgen dat jij na weken wachten eindelijk dat droomhuis dat al zo lang op je verlanglijstje staat, in je bezit krijgt. Ik voer namens jou de onderhandelingen en ben doortastend genoeg om er voor jou de beste prijs uit te halen.

Duidelijke afspraken

Vooraf maak ik samen met jou duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de investering in aankoopbemiddeling, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Overweeg jij om een aankoopbemiddelaar in de arm te nemen die jou helpt bij bovengenoemde zaken en die jou ook nog eens helpt met het regelen van de hypotheek? Neem direct contact met me op voor een gratis adviesgesprek of laat je gegevens achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Novalieweg 6, Hattem

Hulp nodig?
Hallo, fijn dat je contact met mij wilt opnemen! Stel je vraag hieronder of bel me op 06 30041186 . Tot snel 😉 Petra