Aanbod

Als je een verkeerde beslissing neemt bij het kopen of financieren van een huis, kan dat grote gevolgen voor je hebben. Voor nu, maar ook voor later.

Je woning moet ook nog betaalbaar zijn wanneer je bijvoorbeeld met pensioen gaat, gezinsuitbreiding krijgt of gaat scheiden. Daarom bied ik in mijn aanbod gepersonaliseerd advies aan, aan particulieren, flexwerkers en ondernemers/ZZP-ers, dat helemaal is afgestemd op jouw wensen in iedere levensfase.

Wat kun je verwachten wanneer je mijn hulp inschakelt?

Volledig ontzorgd

Je wordt door mij van A tot Z ontzorgd. Als onafhankelijk hypotheekadviseur ben ik in de gelegenheid om alle hypotheekaanbieders met elkaar te vergelijken (en raad ik je niet slechts één partij aan, zoals veel andere hypotheekverstrekkers doen). Of je nu starter bent, wilt oversluiten, wilt doorstromen naar een nieuw huis of wilt verduurzamen en verbouwen, ik sta graag voor je klaar met mijn aanbod en 30 jaar expertise.

Geen extra kosten m.b.t. verzekeringen

Wanneer er een hypotheekaanvraag wordt ingediend, regel ik ook een overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je, zonder dat je daar extra afsluitkosten voor hoeft te betalen. Dit zit inbegrepen in mijn aanbod.

Ook geschikt voor senioren

Vanaf je 57e levensjaar wordt er ook naar het pensioeninkomen gekeken bij het afsluiten van een hypotheek. Ben je al met pensioen? Dan kijken we samen of je hypotheek nog betaalbaar blijft of dat je beter een nieuwe hypotheek kunt afsluiten. Ook help ik je om je financiën op een rij te zetten en bekijken we of je je pensioen eventueel kunt aanvullen met de overwaarde van het huis.

Taxatie service

Heb je een taxatierappport nodig? Voor de meeste geldverstrekkers is een gevalideerd taxatierapport verplicht, voor een hypotheekaanvraag met Nationale Hypotheek Garantie heb je er altijd één nodig. Ik heb een uitgebreid netwerk met erkende taxateurs tot mijn beschikking, waarmee ik je graag in contact breng. Zo weet je zeker dat je over het juiste taxatierapport beschikt.

Bankgarantie

De koop is gesloten en de waarborgsom/bankgarantie moet worden gesteld. Wil je liever niet je spaargeld aanspreken voor de aankoop van je nieuwe huis? Dan regel ik voor jou een bankgarantie: hiermee krijg je de garantie dat de borgsom die de koper aan de verkoper moet betalen, wordt voldaan.

Bouwkundigrapport service

Het is vaak verstandig om een bouwkundige naar de woning te laten kijken. Dit kan je later een hoop ellende besparen. Je wilt natuurlijk zeker weten dat de bouwkundige staat van de woning in orde is. Ook daar help ik je graag verder mee wanneer je gebruikmaakt van mijn aanbod.

Aankoopbemiddeling

Wil je een woning kopen, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt en ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt?
Onder mijn deskundige begeleiding zorg ik ervoor dat jouw belangen voorop staan bij de aankoop van een nieuwe woning.
Ik begeleid jou in het proces van bieden, onderhandelen en kopen van een huis en weet welke factoren het besluit om de woning wel of niet te kopen, kunnen beïnvloeden.
Een woning kopen met deskundige begeleiding èn de hypotheek regelen onder één dak, hoe fijn is dat?

Fiscaal aftrekbaar

Je betaalt mij op no cure, no pay basis. Als er geen hypotheekaanvraag voor je wordt ingediend, hoef je me dus niets te betalen. Geen verrassingen achteraf.
Alle kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis adviesgesprek.

Dit is wat mijn klanten zeggen over de samenwerking met mij:

Liesbeth Kasperink

"Toen ik van plan was om een woning te kopen in Zwolle, was Petra de eerste die ik benaderde om mij hiermee te kunnen helpen. Nu ik terug kijk naar het verloop van de hypotheek en hoe Petra met ons heeft meegedacht en zich heeft ingezet, kan ik haar bij iedereen aanbevelen. Petra zal er alles aan doen om het doel voor elkaar te krijgen. Dank je wel voor alles; je empathie, gedrevenheid, kennis. Wat een vakvrouw, petje af!"

Anja Leewens

"Zeker aan te bevelen!!! Vriendelijk, deskundig, snel en zeer behulpzaam, en houdt zich aan afspraken. Ik heb een erg fijn gesprek gehad en mede daardoor nu lagere maandlasten op mijn hypotheek. Ik ben Petra zeer dankbaar!"

Rianne Seton

“Petra heeft een schat aan ervaring en weet op al je vragen een helder en duidelijk antwoordt te geven. Ze laat je op je gemak voelen en is heel professioneel. Ik als starter op de huizenmarkt voel me ontzettend gesteund door Petra en beveel haar dus heel graag aan!"

Novalieweg 6, Hattem

Hulp nodig?
Hallo, fijn dat je contact met mij wilt opnemen! Stel je vraag hieronder of bel me op 06 30041186 . Tot snel 😉 Petra